Medunarodna Konferencija i Izložba
Hotel "Izvor", Aranđelovac, 5. - 6. jun 2019.

maj
12

Blog konferencije INFOTECH počinje sa radom

Poštovani učesnici, posetioci i prijatelji konferencije INFOTECH, obaveštavamo vas da počinje sa radom zvanični blog konferencije. U okviru njega će biti objavljene sve aktuelnosti u vezi sa konferencijom INFOTECH (najave, rasporedi predavanja, učesnici, radovi, izveštaji…), kao i aktuelnosti iz ICT oblasti koje pokriva konferencija.

INFOTECH 2012 je tradicionalna 27. po redu međunarodna konferencija i izložba o informaciono-komunikacionim tehnologijama. Na konferenciji se prezentuju najvredniji stručni rezultati i radovi iz pomenute oblasti. Godinama ova konferencija održava visok nivo kvaliteta predavača i izlagača i predstavlja odličnu priliku za upoznavanje sa najnovijim trendovima. Tradicionalno na konferenciji se predstavljaju poslednja dostignuća i tehnologije rada koje se koriste u ICT oblasti. Pored formalnog dela u vidu predavanja, konferencija je poznata i po neformalnom delu koji pruža mogućnosti povezivanja i upoznavanja sa učesnicima konferencije.

Podsećamo vas da od ove godine ICT konferenciju INFOTECH možete pratiti, o svemu se informisati ili postaviti pitanje putem društvenih mreža:

Očekujemo vas od 28. do 31. maja 2012. u Vrnjačkoj Banji. Detaljnije informacije vezane za učešće, pisanje radova, datume i ostale stvari vezanim za protokol konferencije možete pronaći na zvaničnom web sajtu – INFOTECH 2012 ili se informisati putem emaila: office@infotech.org.rs i broja telefona: 011.744.31.40.

Post comment