Medunarodna Konferencija i Izložba
Hotel "Izvor", Aranđelovac, 5. - 6. jun 2019.

maj
29

Platinum sponzor INFOTECH-a 2015 je kompanija ASSECO SEE

Author Admin    Category Konferencija, Najava     Tags

Platium sponzor konferencije INFOTECH 2015 je dugogodišnji partner i saradnik kompanija ASSECO SEE. 

Formiranjem Asseco South Easter Europe grupe na tržištima jugoistočne Europe, stvorena je jedna od najjačih softverskih kuća i sistem integratora u regionu. Asseco SEE grupu čini preko 900 zaposlenih, a veličina i globalno prisustvo su ključni za konsolidaciju ICT tržišta. Asseco SEE je grupa vodećih IT kompanija sa kompetencijama u području IT rešenja za banke, telekom, javni sektor, osiguranja, proizvodnju i zdravstvenu zaštitu. Pexim predstavlja lidera ove grupacije u tehnološkom i referentnom i kadrovskom domenu.

asseco

Od 15 najvećih banaka u Jugoistočnoj Evropi, 10 banaka su već Asseco SEE klijenti. Od novembra 2009. Asseco SEE je izlistan na berzi u Varšavi, a u 2008. godini ASEE grupacija je imala promet og preko 110 M Eura uz stalan tržišni rast.

ASSECO SEE je deo Asseco grupe koja je po performansama šesta najveća IT korporacija u Evropi. Asseco grupa, sa sedištem u Poljskoj, danas broji više od 8.500 zaposlenih u 15 evropskih zemalja a planovi grupe obuhvataju i proširenje područja poslovanja u još nekoliko evropskih zemalja.

Više informacija o ovoj kompaniji možete pronaći na: http://asseco.com/see/

Post comment