Medunarodna Konferencija i Izložba
Hotel "Izvor", Aranđelovac, 24. - 25. jun 2020.

jun
1

PMI ogranak Srbija tradicionalno uz INFOTECH konferenciju

Author Admin    Category Konferencija, Najava     Tags

PMI Serbia Chapter već tradicionalno nastavlja saradnju sa INFOTECH konferencijom. I ove godine PMI Serbia Chapter biće jedan od pokrovitelja, a svi članovi imaju pravo na 10% popusta prilikom uplate kotizacije.

Svi članovi PMI ogranka Srbija koji žele da objave i prezentuju naučno-stručni rad na ovogodišnjoj konferenciji mogu direktno kontektirati Mr Vladana Pantovića PMP, koji je zamenik Programskog odbora INFOTECH-a 2016. Svi objavljeni radovi iz oblasti upravljanja projektima članovima donose PDU poene.


logo

PMI Serbia Chapter je neprofitna, profesionalna organizacija projektnih menadžera čiji je cilj promovisanje i unapređenje profesije projektnog menadžmenta u Srbiji i regionu. Od svog osnivanja 2001. godine, udruženje je integralni deo Instituta za upravljanje projektima (Project Management Institute), vodeće međunarodne asocijacije projektnih menadžera, koja razvija i promoviše globalne standarde u upravljanju projektima.

PMI je osnovan 1969. godine i danas predstavlja najveće i najcenjenije udruženje u oblasti upravljanja projektima u svetu, sa preko pola miliona članova iz 185 zemalja.

Srpski ogranak Instituta za upravljanje projektima broji preko 210 članova, profesionalaca u ovoj oblasti, od kojih njih 80 poseduje neke od sledećih globalno prepoznatih PMI sertifikata: PMP®, PgMP® i CAPM®.

Post comment